News Flash:

Cum se face jeleul cu fructe

14 Februarie 2012
3770 Vizualizari | 0 Comentarii
Jeleu cu fructe
Ingrediente:

1 para
1 plic cristale de jeleu
felii de capsuni
struguri

Mod de preparare:

Mai intai ne ocupam de jeleu. Il pregatim dupa cum scrie pe ambalaj. Apoi cojim para si o facem piure cu ajutorul unui blender. Piureul rezultat se amesteca cu jeleul, se toarna in pahare, se adauga boabele de strugure si capsunile si se da la rece, pentru a lega.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

para capsuni struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1913 (s) | 26 queries | Mysql time :0.028446 (s)