News Flash:

Cum se face insalata caprese cu vegan-mozzarella

21 Februarie 2012
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Insalata Caprese cu Vegan Mozzarella
Ingrediente:

6-8 linguri vegan pesto
2-3 rosii

Pentru Vegan Mozzarella:

350 ml lapte de soia
1 lingura amidon de porumb (cornstarch)
1/2 lingura pudra de agar-agar
un praf de sare
1 lingura pasta miso alba (*)
1 lingura lapte de cocos (*)
2 lingurite suc de lamaie

(*) laptele de cocos si pasta miso le-am adaugat ca sa mai taie din aroma pronuntata de soia a laptelui.

Mod de preparare:


Intr-o craticioara se pune amidonul, agarul, laptele de cocos, pasta miso dizolvata in putin lapte de soia (din cantitatea data), sucul de lamaie si sarea. Se toarna laptele de soia putin cate putin amestecand. Se pune craticioara pe foc mic si se tine amestecand continuu pana se leaga ca o crema / budinca. Cand s-a legat bine compozitia se toarna fierbinte intr-o tavita sau in forme mai mici (eu am turnat-o in forme de madeleines in strat de vreo 4-5 mm inaltime) si se lasa sa se raceasca dupa care se da la frigider pentru cel putin o ora.
Dupa ce s-a intarit se scoate cu grija din forme sau, daca a fost turnata toata compozitia intr-un singur recipent, se taie in felii sau forma preferata.
Rosiile se taie rondele si se aseaza pe farfurii sau pe un platou. Peste feliutele de rosii se pun feliutele de "Mozzarella" si deasupra lor pasta de busuioc.
Insalata Caprese cu Vegan-Mozzarella pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vegan pesto rosii cornstarch sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019854 (s)