News Flash:

Cum se face inghetata de cirese

2 Iulie 2019
188 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 300 g cirese proaspete
  • 400 ml lapte condensat
  • 5 linguri suc de cirese
  • 300 ml smantana pentru frisca 35% grasime
  • 6 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Zdrobeste ciresele intr-un blender, dar nu foarte mult. Trebuie sa ramana bucati mici de fruct. Cand le scoti din blender, trece-le printr-o sita, ca sa se scurga sucul.Bate smantana lichida pana ce obtii o spuma, apoi adauga zaharul pudra si bate in continuare, pana ce obtii o textura lucioasa. Incorporeaza piureul de cirese in laptele condensat, iar dupa ce ai amestecat bine, adauga sucul de cirese si frisca. Omogenizeaza compozitia, apoi toarn-o intr-un vas, care trebuie tinut in congelator, cinci-sase ore.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inghetata cirese reteta inghetata inghetata casa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014228 (s)