News Flash:

Cum se face inghetata cu piersici

23 Aprilie 2012
3916 Vizualizari | 0 Comentarii
Inghetata cu piersici
Ingrediente:

300 g piersici
200 ml lapte
90 g zahar
100 ml frisca lichida
2 linguri suc de lamaie

Mod de preparare:

Spalam si curatim piersicile de samburi si pielita piersicile. Transformam piersicile in piure, adaugam sucul de lamaie, zaharul si laptele si amestecam bine ingredientele. La sfarsit adaugam frisca lichida (nu o zbatem) si amestecam incetisor pana se incorporeaza si aceasta. Ideal este ca ingredientele sa fie reci, inclusiv piersicile. Punem in masina de facut inghetata si durata de preparare va fi de 30-40 de minute. Daca dorim sa fie un pic mai cremoasa, punem jumatate lapte si jumatate frisca, adica 150 si 150 ml.
Inghetata cu piersici pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piersici lapte zahar frisca lichida samburi pielita
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033835 (s)