News Flash:

Cum se face grisul cu lapte si esenta de portocala

11 Septembrie 2013
3482 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 litru lapte
1 plic zahar vanilat
130 g gris
4 linguri zahar
1 esenta de portocala
sirop de zahar

Mod de preparare:

Punem laptele la fiert, cand se incalzeste un pic adaugam plicul de zahar vanilat, lingurile de zahar si esenta. Amestecam pana se topeste zaharul. Cand incepe sa fiarba adaugam usor grisul amestecand continuu cu telul sa nu se formeze cocoloase. Terminam de pus grisul si amestecam continuu pana cand incepe sa se ingroasa compozitia. Rasturnam in forme trecute prin apa rece. Preparam siropul caramelizand 3 linguri zahar cu 100 ml apa si punem deasupra desertului.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte zahar apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029915 (s)