News Flash:

Cum se face glazura de ciocolata

1 Februarie 2013
14051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g ciocolata amaruie
50 g zahar pudra
10 0g unt
2 linguri apa

Mod de preparare:

Zaharul si ciocolata se pun intr-un vas cu apa, pe foc, sa se topeasca bine, chiar sa fiarba. Lasa amestecul la foc mic, pana cand obtii consistenta unui sirop gros. Incorporeaza un cub de unt si continua sa tii glazura pe baie de aburi, pana cand ti se omogenizeaza perfect.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata amaruie zahar pudra unt apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2321 viz    0 com
2752 viz    0 com
2128 viz    0 com
1519 viz    0 com
3713 viz    0 com
1488 viz    0 com
1933 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026772 (s)