News Flash:

Cum se face glazura cu lamaie?

27 Iunie 2014
17943 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 albus
250 gr zahar pudra
o lingura cu suc de lamaie

Mod de preparare:

Bate usor, cu o furculita, albusul de ou, cat sa se desfaca putin, dar fara sa se faca spuma, apoi adauga zaharul pudra si amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia si arata ca o pasta. Adauga sucul de lamaie si amesteca. Glazura se toarna imediat peeste prajitura. Poti sa o faci si cu suc de portocala.

Este perfecta pentru checuri de ciocolata sau cu lamaie, dar merge foarte bine peste rulade sau peste orice blat simplu. Toarna un strat de glazura, lasa-o sa se intareasca si prepara o noua portie de glazura. In felul acesta stratul o sa fie gros si bogat. Intre cele doua straturi poti pune fructe, nuci, alune pisate, bucatele de bezea rupte in bucatele, razatura de ciocolata.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

glazura glazura tort glazura lamaie retete glazura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2479 viz    0 com
2183 viz    0 com
3015 viz    0 com
2027 viz    0 com
2602 viz    0 com
2327 viz    0 com
1904 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015458 (s)