News Flash:

Cum se face Giurgiulena

28 Mai 2013
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani de seminte de susan
1 cana de stafide
2 linguri de malt de orez
2 linguri de ulei de susan
1 lingura de faina alba

Mod de preparare:

Mai intai, spala bine semintele de susan si, cu ajutorul unei site, scurge-le bine. Pune-le apoi intr-o tigaie neaderenta si prajeste-le aproximativ 5 minute, la foc mic.
Amesteca intr-un castron mai mare stafidele, maltul de orez si uleiul de susan. Adauga peste ele si semintele si faina, apoi amesteca-le bine din nou.

Intinde compozitia obtinuta intr-o tava unsa in prealabil cu ulei sau tapetata cu hartie de copt, niveleaz-o si las-o la cuptorul preincalzit la 150 de grade Celsius aproximativ 20 de minute. Dupa ce scoti tava din cuptor, taie Giurgiulena in forma de romburi pe care lasa-le sa se raceasca.
Giurgiulena se serveste la temperatura camerei, simpla sau cu un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stafide faina alba vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1948 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030830 (s)