News Flash:

Cum se face ghiveciul de legume

6 Aprilie 2012
3748 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci de legume
Ingrediente:

2 cepe
2 ardei
3 cartofi
un dovlecel
4 rosii
200 g pastai
patrunjel
sare
piper


Mod de preparare:


Legumele se curata si se toata cubulete. Se caleste ceapa si ardeiul in ulei apoi se adauga apa si celelalte legume. Cand s-au fiert se adauga sare si piper dupa gust.Dupa ce s-a luat de pe foc se pune patrunjel taiat marunt.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe ardei cartofi dovlecel rosii pastai patrunjelsarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3462 viz    0 com
3309 viz    0 com
2528 viz    0 com
1745 viz    1 com
1827 viz    0 com
5265 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020372 (s)