News Flash:

Cum se face gemul de rosii cu agrise

9 Iulie 2013
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
750 g agrise coapte
750 g rosii
625 ml apa
1,5 kg zahar pudra

Mod de preparare:

Pune rosiile si agrisele intr-o cratita mare cu apa si lasa-le sa fiarba la foc mediu, aproximativ 30 de minute, pana cand se inmoaie putin. In acest timp, amesteca din cand in cand, pentru ca acestea sa nu se prinda.
Dupa 30 de minute, da focul mai incet, adauga zaharul si amesteca pana cand acesta se dizolva complet. Dupa ce incepe sa fiarba, mai lasa compozitia sa fiarba aproximativ 20 de minute. Testeaza apoi daca s-au fiert bine agrisele si rosiile si, daca nu sunt bine fierte, mai fierbe-le inca 5 minute.
Pune gemul in borcane si inchide-le rapid cu capace, apoi inveleste-le intr-un prosop mare si lasa-le peste noapte invelite.
Gemul de rosii si agrise se serveste simplu ori cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

agrise coapte apa zahar pudra cratita mare paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1869 viz    0 com
4238 viz    0 com
2866 viz    0 com
1379 viz    0 com
2322 viz    0 com
2505 viz    0 com
1711 viz    0 com
1484 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030854 (s)