News Flash:

Cum se face gemul de capsuni?

8 Mai 2014
2283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg capsuni
sucul de la jumatate de lamaie
3 kg zahar

Mod de preparare:

Intr-o oala capsunile cu zaharul. Amestecam si apoi lasam sa stea timp de 2 ore (timp in care zaharul inmoaie fructele. Adaugam apoi sucul de lamaie si punem la fiert la foc mediu, amestecand constant. Scoatem din oala 1/3 din fructe si le punem deoparte. Lasam sa fiarba restul pana cand incepe sa se ingroase. Punem fructele puse deoparte in borcane sterilizate si peste ele turnam gemul. Lasam sa se raceasca si apoi le punem capacele.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gem gem capsuni retete capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013731 (s)