News Flash:

Cum se face gazpacho

10 Octombrie 2017
196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg rosii romanesti
1 ceapa rosie
1 castravete
1 ardei capia rosu
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet de vin
½ lingurita zahar brun
½ lingurita sare de mare
1 felie de paine cu tarate  
crutoane pentru servit
ceapa, castravete si ardei pentru servit

Citeste si Dieta cu supa de legume – slabesti rapid pana 5 kg mancand supa si putine fructe

Mod de preparare:


Rosiile se spala si se curata de cotor. Jumatate din cantitatea de rosii se mixeaza la blender si se fierb 5 minute obtinand un suc de rosii proaspat. Celelalte rosii se taie felii si se pun intr-un blender.
Alaturi de rosii se mai pun: 1 castravete curatat de coaja si taiat rondele, 1 ardei kapia curatat de samburi si cotor si taiat fasii, 1 ceapa rosie curatata de coaja si taiata in sferturi, 3 catei de usturoi fara coaja, 1 felie de paine rupta bucatele, ½ lingurita de sare si zahar, 3 linguri ulei de masline extravirgin si 1 lingura otet de vin, iar la final sucul de rosii.
Se mixeaza totul timp de 1-2 minute la viteza maxima, apoi se pastreaza la rece timp de 3 ore. Servim supa crema cu crutoane, feliute de ceapa, castraveti, ardei gras, sau ardei iute.

Reteta de gazpacho clasic ne este oferita de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa rosie zahar brun crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013403 (s)