News Flash:

Cum se face garnitura de orez cu dovlecel si morcov

2 Februarie 2012
4535 Vizualizari | 0 Comentarii
Garnitura de orez cu dovlecel si morcov
Ingrediente:

1 dovlecel mic
1 morcov mic
orez (cam jumatate de cana)
sare

Mod de preparare:

Mai intai se taie in bucatele mici dovlecelul, cu tot cu coaja, iar morcovul se da pe razatoare. Dupa ce se calesc in putin ulei se pune orezul spalat si scurs si se lasa 2 minute. Apoi se adauga apa pana acopera orezul si sare. Se lasa asa sa fiarba, cu capac, la foc incet. Se serveste ca atare sau garnitura.
Garnitura de orez cu dovlecel si morcov pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel morcov orez sare razatoare capac foc garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2939 viz    0 com
2671 viz    0 com
2138 viz    0 com
2431 viz    0 com
1478 viz    0 com
1597 viz    0 com
2504 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014260 (s)