News Flash:

Cum se face friptura de vita la gratar

5 Aprilie 2012
2692 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vita la gratar
Ingrediente:

4 bucati (a cate 100 g) carne de vita
80 g unt moale
2 fileuri de ansoa tocate
2 linguri ulei de masline
500 g cartofi taiati felii groase
80 g salata

Mod de preparare:

Se amesteca untul cu ansoa intr-un bol. Se pune amestecul pe hartie de copt si se ruleaza. Se baga la congelator. Se fierb cartofii 10 minute in apa clocotita. Se scurg de apa si se pun intr-un castron. Se adauga 1 lingura de ulei si sare si se amesteca. se incinge gratarul si se pun cartofii la copt cate 4 minute pe fiecare parte, apoi se transfera pe o farfurie. Se scoate rulada din congelator si se taie felii. Se unge carnita cu ulei si se adauga sare. Se pune carnita pe gratar si se coace pe ambele parti. Se tranfera pe un platou si se pune deasupra rulada. Friptura se serveste cu cartofii copti si salata.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt cartofi salata rulada congelator gratar friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014683 (s)