News Flash:

Cum se face friptura de vita inabusita?

4 Februarie 2014
3495 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.4 kg pulpa de vita
doua lingurite de ulei de masline
doua foi de dafin
2 catei de usturoi, tocati marunt
o ceapa mare, taiata felii
350 ml vin rosu
sare
piper dupa gust

Mod de preparare:


Pune o oala la foc mediu, adauga uleiul si carnea si lasa la prajit cateva minute. Cu un cleste, intoarce carnea pe fiecare parte si continua sa o prajesti timp de 3 minute. Opreste focul si pune carnea intr-un alt vas. In oala, adauga usturoiul, ceapa, o frunza de dafin si vinul rosu. Presara sare si piper pe carnea prajita, dupa care pune-o la loc in oala. Adauga si a doua frunza de dafin si acopera cu un capac.

Da la cuptorul incins la 165 de grade timp de 30 de minute. Redu temperatura si continua sa gatesti timp de 90 de minute.
Serveste friptura de vita inabusita cu o garnitura de morcovi si legume verzi sote.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura inabusita retete vita retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024504 (s)