News Flash:

Cum se face friptura de miel

29 Aprilie 2013
4470 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg carne de miel
6 catei mari usturoi
250 ml vin alb
1 cana de apa
60 ml ulei de masline
3 crengute rozmarin
2 crengute maghiran proaspat
piper
sare

Mod de preparare:

Spala bine carnea de miel si sterge-o cu un servetel de hartie absorbant. Curata usturoiul si taie-l felii mai mari, apoi impaneaza carnea de miel cu el.
Unge carnea cu ulei de masline, asezoneaz-o cu sare si piper si asaz-o intr-o tava unsa cu ulei. Adauga in tava vinul alb si apa putin calduta si presara peste ea rozmarinul si maghiranul.
Acopera tava cu o folie de aluminiu si pune-o la cuptorul preincalzit la 200° C pentru aproximativ 2 ore. Din 30 in 30 de minute, intoarce carnea de pe o parte pe alta, pentru a se rumeni bine pe ambele parti.
Friptura de miel cu rozmarin si maghiran se serveste calda, cu garnitura de cartofi sau cu salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb sare salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020143 (s)