News Flash:

Cum se face fleica la tigaie cu morcovi

14 Februarie 2012
3893 Vizualizari | 0 Comentarii
Fleica la tigaie cu morcovi
Ingrediente:

300 g fleica de porc sau costita
150 ml vin
2 morcovi
sare
putin ulei
piper
 
Mod de preparare:

Fleica o taiem felii si o prajim la foc mic intr-o tigaie cu capac sau cratita. Cand scade zeama lasata de carne adaugam vinul si lasam sa se faca in continuare la foc mic. Cand carnea este aproape gata adaugam morcovii felii si condimentam cu sare si piper. Puteti pune si putina boia iute. Se poate servi cu cartofi.
Fleica la tigaie cu morcovi pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

costita vin morcovi sare ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019250 (s)