News Flash:

Cum se face fasolea batuta la manastire

8 Iunie 2017
1925 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, fiind un aliat de incredere in lupta cu obezitatea.

Ingrediente:

500 g fasole boabe
1 telina
5 catei de usturoi
2 cepe potrivite
2 morcovi
sare
piper
4 linguri ulei
o lingura de suc de rosii
ardei capia

Instructiuni:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece vreo 12 ore, pentru a fierbe mai usor. Se schimba apa si se pune la fiert intr-o oala. Schimbam din nou apa dupa ce a fiert 30 de minute. Apoi adaugam morcovii, o ceapa si telina. Dupa ce fasolea a fiert, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Pasam fasolea impreuna cu celelalte legume, adaugam usturoiul, sarea, piperul si 2 linguri de ulei. Calim cealalta ceapa, adaugam sucul de rosii si ardeiul si le punem peste fasolea batuta.

sursa: crestin ortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole boabe ardei capia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022811 (s)