News Flash:

Cum se face fajitas

17 Mai 2013
2374 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fajitas este un preparat traditional mexican foarte gustos si sanatos. Cu un mix incredibil de arome dulci, sarate, picante si acrisoare, Fajitas reprezinta un adevarat festin culinar.

Ingrediente:

30 ml ulei de masline
500 g fileuri din piept de pui (2 cm grosime)
5 bucati tortilla (lipii)
1/2 legatura de nasturel
1 lingura boia afumata
crema de branza

Pentru salsa:

2 rosii mici
1 ceapa mica
1/2 lingura suc de lamaie si 1/2 lingura coaja de lamaie
1 chili rosu
1/2 avocado
1/2 cana coriandru tocat
1 lingura ulei masline

Mod de preparare:

Prepara mai intai salsa, amestecand toate ingredientele tocate marunt (acolo unde este cazul). Pregateste gratarul si cat timp se incinge, amesteca boiaua cu uleiul de masline intr-un bol. Adauga puiul, tavaleste-l in acest dressing si asezoneaza-l apoi cu sare si piper. Pune fileurile pe grill-ul incins, intorcandu-le de pe o parte pe alta, din cand in cand. Lasa-le, in total, 8-10 minute, sau pana cand se rumenesc bine.

Incalzeste lipiile pe gratar, adauga in interior fileurile de pui si 1-2 linguri de salsa. Presara deasupra putin nasturel, crema de branza si ruleaza atent lipia.
Fajitas de pui se servesc imediat, calzi, si pot fi consumati impreuna cu o salata de legume langa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortilla salsa ceapa mica coriandru tocat ulei masline dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026860 (s)