News Flash:

Cum se face fajitas

17 Mai 2013
2300 Vizualizari | 0 Comentarii
Fajitas este un preparat traditional mexican foarte gustos si sanatos. Cu un mix incredibil de arome dulci, sarate, picante si acrisoare, Fajitas reprezinta un adevarat festin culinar.

Ingrediente:

30 ml ulei de masline
500 g fileuri din piept de pui (2 cm grosime)
5 bucati tortilla (lipii)
1/2 legatura de nasturel
1 lingura boia afumata
crema de branza

Pentru salsa:

2 rosii mici
1 ceapa mica
1/2 lingura suc de lamaie si 1/2 lingura coaja de lamaie
1 chili rosu
1/2 avocado
1/2 cana coriandru tocat
1 lingura ulei masline

Mod de preparare:

Prepara mai intai salsa, amestecand toate ingredientele tocate marunt (acolo unde este cazul). Pregateste gratarul si cat timp se incinge, amesteca boiaua cu uleiul de masline intr-un bol. Adauga puiul, tavaleste-l in acest dressing si asezoneaza-l apoi cu sare si piper. Pune fileurile pe grill-ul incins, intorcandu-le de pe o parte pe alta, din cand in cand. Lasa-le, in total, 8-10 minute, sau pana cand se rumenesc bine.

Incalzeste lipiile pe gratar, adauga in interior fileurile de pui si 1-2 linguri de salsa. Presara deasupra putin nasturel, crema de branza si ruleaza atent lipia.
Fajitas de pui se servesc imediat, calzi, si pot fi consumati impreuna cu o salata de legume langa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortilla salsa ceapa mica coriandru tocat ulei masline dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030676 (s)