News Flash:

Cum se face escalopul de vitel

11 Martie 2013
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 snitele (cca 300-400 g carne de vitel din capac)
½ lingurita faina
3-4 linguri ulei
100 ml smantana
1 lingurita cu varf de mustar
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea se taie in felii de un cm grosime; se bat putin cu muchia unui ciocan de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa. Carnea se pipereaza putin, se trec bine prin faina si se prajesc. Se pastreaza calde, pe un vas cu apa fierbinte. Cand toate sunt prajite, in grasimea ramasa se pune imediat putina apa ca sa nu se arda. Se freaca mustarul cu faina, smantana sau un varf de lingurita de sare, apoi se amesteca cu sosul din tigaie; se lasa sa fiarbe cateva clocote, ca sa se lege, si, daca este nevoie, se dilueaza cu apa ca sosul sa fie ca o smantana subtire. La servire, acesta se desarta peste snitele asezate pe un platou, alaturi de piure de cartofi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

snitele faina ulei smantana mustar piper sare apa fierbinte tigaie platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016664 (s)