News Flash:

Cum se face escalopul de vitel

6 Iunie 2012
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g pulpa de vita
6 linguri de pesmet
2 linguri cu mustar
1 lingura busuioc
1 lingura oregano
1 lingura cimbru
3 oua
boia de ardei
piper
sare


Mod de preparare:

Carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper, acoperim vasul si dam la rece 30 min. Dupa aceea trebuie sa smestecam cimbrul, pesmetul, busuiocul si oregano. Se bat apoi bine ouale cu mustar. Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet. Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine (la foc mic spre mediu). Ca sa eliminam surplusul de ulei, le scoatem pe prosoape absorbante de bucatarie.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet mustar busuioc oregano cimbru oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024312 (s)