News Flash:

Cum se face dulceata de visine

17 Iulie 2013
1662 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g visine
700 g zahar
zeama de 1/2 lamaie

Mod de preparare:

Se sorteaza fructele, se spala si se indeparteaza coditele, se scot samburii si se pun la difuzie in straturi alternative cu zaharul. Dupa 3 – 4 ore (sau peste noapte in frigider) se trece la fierberea lor, la foc mediu, amestecand continuu, pana cand se leaga bine. In timpul fierberii ai grija sa iei spuma ce se formeaza la suprafata.
Dulceata este gata in jur de 30 de minute, iar spre sfarsitul fierberii se adauga zeama de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visine zahar spuma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1955 viz    0 com
2550 viz    0 com
2836 viz    0 com
2664 viz    0 com
2921 viz    0 com
1989 viz    0 com
3375 viz    0 com
4940 viz    0 com
2290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019710 (s)