News Flash:

Cum se face dulceata de pepene verde

7 Iulie 2017
711 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca vrei sa te bucuri in orice moment al anului de aromele fructelor, acum este timpul sa le fac loc in camara. Incearca o reteta de dulceata de pepene verde, care te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente:

500 g pulpa de pepene verde
1 kg zahar
zeama de la ½ lamaie

Mod de preparare:

Cureti miezul de pepene de samburi, il tai cubulete, presari zaharul si-l lasi deoparte 3 ore. Ulterior, pui pepenele pe aragaz, la foc mediu, si-l fierbi cate 15 minute, in 3 reprize.
Dupa fiecare repriza, lasi dulceata de pepene sa se raceasca. Dupa ultima, adaugi zeama de lamaie si pui dulceata in borcane sterilizate. Le infiletezi si lasi borcanele sa se raceasca cu capacele in jos, acoperite cu o patura.

sursa: click pofta buna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pepene verde lamaie aragaz borcane sterilizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020967 (s)