News Flash:

Cum se face dulceata de mure

30 Iulie 2012
2981 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de mure
o jumatate de mar
400 g zahar
100 ml apa
sucul de la o lamaie
o jumatate de lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Spalam murele si le lasam la scurs pe un prosop curat. Intr-un vas punem murele, apa, zaharul, scortisoara, sucul de lamiie, dam prin razatoare marul si lasam la foc mic, pina ne place consistenta dulcetii. Punem dulceata fierbinte in borcanele spalate si sterilizate, infiletam bine capacul, intoarcem borcanele cu capacul in jos si le lasam asa pana a doua zi.
Dulceata de mure pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mure mar zahar apa scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3140 viz    0 com
2142 viz    0 com
2183 viz    0 com
2139 viz    0 com
2238 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028017 (s)