News Flash:

Cum se face dulceata de ghimbir

12 Septembrie 2012
3051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani ghimbir ras, ramas dupa extragerea siropului
300g miere de albine

Mod de preparare:

Topim mierea daca nu este fluida, lasam 2-3 linguri deoparte, iar restul o amestecam foarte bine, cu ghimbirul.
Golim compozitia intr-un borcan sterilizat in prealabil, apasam cu lingura sa nu ramana goluri de aer, adaugam si restul de miere, formandu-se astfel o pelicula protectoare la suprafata. Capsam borcanul si-l depozitam in camara la racoare.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir borcan sterilizat lingura camara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1892 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027569 (s)