News Flash:

Cum se face dulceata de capsuni

14 Iunie 2013
2258 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg de capsuni
1 kg zahar
zeama de la 2 portocale
2 plicuri de la Gelfix (optional)

Mod de preparare:

Capsunile se spala bine, li se rup frunzele, se taie in marimea dorita. Dupa ce au fost curatate si spalate, se pun in vasul in care urmeaza a fi fierte, se toarna zaharul peste ele si se lasa cca 2 ore sa-si lase zeama. Se pun pe foc (mic) si se lasa sa fiarba pana cand lichidul devine lipicios.
Daca folositi Gelfix se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Dulceata de capsuni recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni zahar portocale gelfix
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024787 (s)