News Flash:

Cum se face drobul de miel

7 Aprilie 2014
2887 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

organele de la un miel
200 g de carne macra de miel
doua felii de paine imbibate in lapte
3 oua fierte
3 oua crude
doua legaturi de ceapa verde
3 fire de usturoi verde
o legatura de patrunjel
o legatura de marar
prapure
sare
piper
o lingura de ulei

Mod de preparare:

Dupa ce ai fiert organele si carnea slaba de miel, taie-le in bucatele mici cu ajutorul robotului de bucatarie. Marunteste painea ca pentru compozitia de chiftele si amestec-o alaturi de carne si maruntaie si incorporeaza ouale, ceapa verde si usturoiul tocate marunt, patrunjelul si mararul tocate, sare si piper dupa gust.

Intinde prapurele intr-o tava asemanatoare celor pentru chec, dupa ce ai uns-o cu ulei. Adauga o jumatate din compozitie, asaza ouale fierte in coloana si adauga si restul compozitiei. Acoper-o bine cu prapur. Coace drobul in cuptorul incins la 150 de grade timp de 45-50 de minute.
Drobul de miel gustos si rapid se serveste rece, ca aperitiv, alaturi de ceapa verde si ridichi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete miel retete drob drob miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3473 viz    0 com
2745 viz    0 com
1391 viz    0 com
1381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021921 (s)