News Flash:

Cum se face drobul de curcan

2 Mai 2012
2285 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de curcan
Ingrediente:

500 g carne tocata de curcan
2 felii de bacon tocate marunt
1 lingurita praf de usturoi
1 lingura patrunjel tocat
1 ceapa tocata
2 lingurite boia de ardei dulce
120 ml sos de rosii
1 mar dat prin razatoare

legume fierte pentru servire

Mod de preparare:

Mai intai se incinge la 200 de grade cuptorul, dupa care se unge cu putin ulei sau unt o tava de cozonac. Intr-un bol amestecam carnea, usturoi, patrunjel, bacon, ceapa, boia, mar si o parte din sosul de rosii. Amestecam bine ingredientele si apoi punem compozitia obtinuta in tava pregatita si nivelam. Bagam la cuptor timp de 30 de minute. Scurgem zeama din tava, ungem drobul cu sosul ramas si bagam din nou la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu legume fierte.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon patrunjel ceapa mar ulei unt tava cuptor legume fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3053 viz    0 com
1579 viz    0 com
3259 viz    0 com
3798 viz    0 com
3833 viz    0 com
12621 viz    1 com
3639 viz    0 com
9529 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018887 (s)