News Flash:

Cum se face drobul de curcan

14 Aprilie 2012
5882 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de curcan
Ingrediente:

500 g ficatei si pipote de curcan
1 piept de curcan
1 legatura de ceapa verde
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
6 oua
ulei de masline
sare


Mod de preparare:

Ficateii si pipotele se curata, se spala si se fierb impreuna cu pieptul de curcan, apoi se toaca.  Ceapa verde, patrunjelul, mararul se toaca si ele si se adauga peste carne. Se pun ouale batute, sare si ulei si se amesteca bine. Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia de drob si se introduce la cuptor, la foc potrivit, circa 45 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa verde marar patrunjel oua drob cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013694 (s)