News Flash:

Cum se face Croque Monsieur

14 Februarie 2012
3481 Vizualizari | 0 Comentarii
Croque Monsieur
Ingrediente:

8 felii de paine
8 felii cascaval
8 felii de sunca
sos bechamel
150 gr cascaval ras
   
Mod de preparare:
   
Painea se unge cu sosul bechamel pe toate partile, dupa care se asambleaza un sandvis. Se ia o felie de paine, se pune o felie sunca presata, o felie cascaval, iar sunca presata, iar cascaval si deasupra alta felie de paine (cu sosul in exterior). La final se rade putin cascaval si se pune inca o lingura de sos. Tapetam o tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 20 de minute.
Croque Monsieur pregatit de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine cascaval sunca sos bechamel tava cuptor croque monsieur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019306 (s)