News Flash:

Cum se face cremsnitul de casa

15 Martie 2013
3209 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

foi cremsnit din comert
1 cana faina
300 gr zahar
1 litru lapte
100 gr unt
4 oua
vanilie
2 pliculete zahar vanilat
5 linguri amidon alimentar
ciocolata (pt. glazura)
 
Mod de preparare:


Se pun 750 ml lapte la fiert cu zaharul. Restul ingredientelor se amesteca separat si se omogenizeaza cu laptele rece ramas pana se obtine o pasta subtire, dupa ce laptele a fiert cu zaharul se ia de pe foc si se amesteca cu pasta.
Crema calduta se toarna peste foi. Foile se invelesc cu folie si se dau la frigider. Deasupra se poate face o glazura din ciocolata topita pe aburi si ornata dupa preferinta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foi cremsnit faina zahar lapte unt oua vanilie zahar vanilat ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030767 (s)