News Flash:

Cum se face crema de zahar ars

29 Mai 2013
22101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 l de lapte
8 oua
10 linguri de zahar
2 mere
1 fiola de esenta de rom
sare

Mod de preparare:

Pune intr-o cratita mai mare cinci linguri de zahar si amesteca prin miscari circulare pentru a imbraca peretii cratitei cu caramel. Spala bine cele doua mere, scoate-le samburii, apoi taie-le felii subtiri si asaza-le pe fundul vasului.
Separat, intr-un bol, bate ouale cu zaharul ramas, esenta de rom, laptele si un praf de sare, apoi toarna compozitia obtinuta intr-o cratita.

Pune cratita intr-o tava si adauga peste compozitie putina apa fierbinte. Da-o la cuptor pentru 30-40 de minute, pana se rumeneste bine deasupra.
Crema de zahar ars se serveste rece, ornata cu frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte apa fierbinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025581 (s)