News Flash:

Cum se face crema de vanilie

14 Februarie 2012
9460 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de vanilie
Ingrediente:
 
3 galbenusuri
2 linguri faina
3 linguri de zahar
1 lingura maizena (amidon alimentar)
jumatate pahar suc de ananas (ananas la cutie)
esenta de vanilie
2 pahar si jumatate de lapte
    
Mod de preparare:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul, dupa care adaugam faina si amidonul si amestecam totul bine. Adaugam si sucul de ananas si vom obtine compozitia asta. Cine nu are suc de ananas, poate folosi lapte, deci cantitatea de lapte va fi de 500 ml. Aprindem aragazul si punem vasul pe foc, invirtind mereu cu o lingura de lemn, ca sa nu se lipeasca, dam la foc mic pina compozitia se ingroasa. Inchidem aragazul, adaugam esenta de vanilie, amestecam din nou, acoperim cu o folie transparenta sa nu se usuce crema si lasam la racit.
Crema de vanilie pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri faina zahar maizena amidon alimentar lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024865 (s)