News Flash:

Cum se face crema de mazare si praz

24 Februarie 2012
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema de mazare si praz
Ingrendiente:

200 g mazare congelata
1 buc. praz mare sau 2 mai mici
100 g branza grasa
100 ml smantana sau iaurt mai gras
1 lingurita mustar
un pic de unt sau ulei de masline

Mod de preparare:

Se spala bine prazul, se taie felii subtiri si se caleste in unt timp de 10 minute la foc mic. Se adauga mazarea, se acopera tigaia cu un capac si lasam inca 5 -10 minute. Luam de pe foc si adaugam branza rasa, smantana si mustarul. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Punem inapoi pe foc tigaia doar pentru 2 minute, amestecand mereu.
Crema de mazare si praz pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare praz branza grasa smantana mustar unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021281 (s)