News Flash:

Cum se face crema de cocos

15 Martie 2013
2856 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 gr faina de migdale
1 nuca de cocos
miere dupa gust
zeama de la 1/2 lamaie

Mod de preparare:

Am scurs apa din nuca de cocos si am pastrat-o intr-un pahar, apoi am spart nuca. Am curatat-o de coaja si am razuit partea alba pe o razatoare fina. Aceasta a fost partea de pregatire, dupa care am trecut la prepararea propriu-zisa a cremei: am pus in blender apa de cocos, nuca razuita, mierea si zeama de lamaie. Am mixat bine cca 1 min, apoi am adaugat si faina de migdale. Am mai mixat putin, cu ajutorul functiei "pulse", doar cat sa se omogenizeze compozitia.
Crema este delicioasa, sanatoasa si se poate consuma imediat. Daca nu, se poate pastra in frigider intr-un recipient de sticla, inchis etans inca 2 zile.
Tip: la final, se poate adauga si o aroma naturala: menta, vanilie, scortisoara, cardamom...ce va place.

Crema de cocos recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pahar razatoare fina blender frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027381 (s)