News Flash:

Cum se face crema de ciocolata

25 Aprilie 2013
4380 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 2 oua
1 cana de lapte (200ml)
40g zahar
40g ciocolata (cu lapte / amaruie sau alba- dupa preferinta)
 
 Mod de preparare:
 
Se da drumul cuptorul sa se incalzeasca la 160°C. Ciocolata se toaca si pune in lapte, impreuna cu zaharul. Totul se tine pe foc potrivit pana se topeste ciocolata si se dizolva zaharul.
Ouale se bat; peste ele se toarna treptat compozitia precedenta, amestecand. Se toarna in forme termorezistente. Formele se pun in tava de la aragaz, iar in tava se toarna apa fierbinte. Se da tava la cuptor si se coace crema 20~25 min.
Cand este gata se lasa sa se raceasca bine apoi se da la frigider. Se poate servi si calda.

Crema de ciocolata recomandata de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1990 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031531 (s)