News Flash:

Cum se face crema de branza

27 Februarie 2013
2960 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 350 gr lapte batut
 2 litri de lapte

Mod de preparare:

Fierbe laptele si apoi lasa-l sa se raceasca putin. Cand este caldut, adauga laptele batut. Amesteca si acopera cu un capac, dupa care inveleste amestecul intr-o patura. Lasa laptele asa peste noapte, intr-un loc cald, unde sa poata fermenta. A doua zi scurge branza printr-un tifon curat. Agata tigonul cu branza desupra unui vas si lasa sa se scurga bine, timp de 5 - 8 ore.
Crema de branza se serveste pe paine, cu diverse legume sau verdeturi. Poate fi folosita si la prajituri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte batut lapte tifon curat paine legume verdeturi prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020269 (s)