News Flash:

Cum se face compotul de prune

28 Octombrie 2013
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

prune
zahar
apa

Mod de preparare:


Se spala prunele si se lasa la scurs. Se spala borcane de 800 gr, apoi se sterilizeaza in cuptorul incins cu usa intredeschisa. Se asaza prunele in borcane, peste care se adauga 3 linguri de zahar. Se completeaza cu apa, apoi se pun capacele. Se asaza borcanele intr-o oala captusita cu un prosop de bucatarie. Se adauga apa cam pana la jumatatea borcanelor. Se fierb circa 20 de minute din momentul in care incepe sa clocoteasca apa. Se scot si se lasa sa se raceasca acoperite cu o patura. Se depoziteaza in camara pana in momentul servirii.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete compot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4060 viz    0 com
1288 viz    0 com
2397 viz    0 com
1651 viz    0 com
1660 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1904 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023653 (s)