News Flash:

Cum se face ciulamaua de pui

18 Mai 2012
6005 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciulama de pui
Ingrediente:

500 g pipote si inimi de pui
2 linguri faina
50 g unt
cca 150 ml lapte dulce
supa de pui
patrunjel verde
piper
sare


Mod de preparare:

Pipotele si inimile de pui le-am fiert in apa cu sare, pana nu si-au mai lasat spuma. Intr-un tuci am topit untul, am adaugat faina, amestecand bine pentru a nu face cocoloase. Am stins cu supa de pui fierbinte, amestecand pana la omogenizare. Am adaugat apoi lapte dulce, sare si piper, iar la final pipotele si inimile de pui fierte. Am lasat la fiert cateva minute, apoi am adaugat patrunjelul si am stins focul.Am papat ciulamaua cu o mamaliguta calda.
Ciulama de pui a la Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt lapte dulce mamaliguta calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3224 viz    0 com
3609 viz    0 com
3830 viz    0 com
5712 viz    0 com
1380 viz    0 com
3779 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013240 (s)