News Flash:

Cum se face ciulamaua de ciuperci

1 Octombrie 2013
8328 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ciuperci
2 cepe
1 capatana usturoi
50 grame faina
marar
sare
piper

Mod de preparare:

Ciupercile taiate felii se pun la fiert. Se taie ceapa solzisori si se pune la calit, iar cand este aproape gata se pune faina si se amesteca repede sa nu faca cocoloase; se pune apa sa se obtina o pasta cremoasa. Peste amestecul de ceapa si faina se adauga usturoiul presat, ciupercile fierte, sarea si piperul. La sfarsit se adauga verdeata. Se poate servi cu mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2779 viz    1 com
3416 viz    0 com
2487 viz    0 com
3284 viz    0 com
2986 viz    0 com
5559 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022235 (s)