News Flash:

Cum se face ciulamaua de ciuperci

1 Octombrie 2013
8099 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ciuperci
2 cepe
1 capatana usturoi
50 grame faina
marar
sare
piper

Mod de preparare:

Ciupercile taiate felii se pun la fiert. Se taie ceapa solzisori si se pune la calit, iar cand este aproape gata se pune faina si se amesteca repede sa nu faca cocoloase; se pune apa sa se obtina o pasta cremoasa. Peste amestecul de ceapa si faina se adauga usturoiul presat, ciupercile fierte, sarea si piperul. La sfarsit se adauga verdeata. Se poate servi cu mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2694 viz    1 com
3261 viz    0 com
2396 viz    0 com
3223 viz    0 com
2835 viz    0 com
5151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021617 (s)