News Flash:

Cum se face ciorba radauteana

1 August 2013
3073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1-2 bucati piept de pui
2 morcovi
1-2 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 telina mica
200 g smantana
2 oua
3-4 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare
otet sau lamaie pentru acrit

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucatele mari. Se lasa la fiert pana se inmoaie, apoi se scoate puiul din zeama in  care a  fiert, se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa iar legumele se paseaza si se adauga si ele in oala.
Se mai lasa 5 minute, pana dau in primul clocot. Ouale se bat bine cu smantana, se adauga un polonic cu supa. Se adauga apoi in oala si se amesteca bine.
Usturoiul se piseaza si se adauga in oala. Se adauga sare si otet dupa gust (otet se mai poate adauga in momentul servirii, in farfurie). Oala se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana polonic oala farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1336 viz    0 com
1663 viz    0 com
1432 viz    0 com
1223 viz    0 com
4928 viz    0 com
1385 viz    0 com
1515 viz    0 com
2388 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026351 (s)