News Flash:

Cum se face ciorba radauteana

1 August 2013
3123 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1-2 bucati piept de pui
2 morcovi
1-2 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 telina mica
200 g smantana
2 oua
3-4 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare
otet sau lamaie pentru acrit

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucatele mari. Se lasa la fiert pana se inmoaie, apoi se scoate puiul din zeama in  care a  fiert, se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa iar legumele se paseaza si se adauga si ele in oala.
Se mai lasa 5 minute, pana dau in primul clocot. Ouale se bat bine cu smantana, se adauga un polonic cu supa. Se adauga apoi in oala si se amesteca bine.
Usturoiul se piseaza si se adauga in oala. Se adauga sare si otet dupa gust (otet se mai poate adauga in momentul servirii, in farfurie). Oala se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana polonic oala farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1380 viz    0 com
1711 viz    0 com
1490 viz    0 com
1254 viz    0 com
5014 viz    0 com
1443 viz    0 com
1544 viz    0 com
2551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019230 (s)