News Flash:

Cum se face ciorba de vitel

6 Iunie 2017
2277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. rasol manzat
2 morcovi
1/2 telina
1/2 kg macris (eu am avut congelat din toamna, puteti inlocui cu bors)
100 g orez
200 ml smantana 25% grasime
2 galbenusuri
leustean
sare

Mod de preparare:

Spalam rasolul si il punem la fiert in apa rece. Cand apa incepe sa fiarba reducem focul la minim si lasam sa se fiarba cam 1 ora. Adaugam zarzavatul curatat, spalat si dat pe razatoarea mare si leusteanul. Cand carnea s-a fiert, o scoatem si o lasam sa se raceasca apoi o taiem cubulete si o punem inapoi in ciorba. Adaugam orezul, lasam sa fiarba 10 minute. Potrivim de sare si adaugam macrisul. Lasam sa mai fiarba 5 minute si apoi stingem focul. Dregem cu galbenus si smantana si servim (frecam intr-un bol galbenusurile cu smantana si adaugam treptat zeama fierbinte, apoi rasturnam totul in oala si amestecam).
Servim.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba vitel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2028 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020109 (s)