News Flash:

Cum se face ciorba de vita

25 Septembrie 2012
4107 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6677 RON (+0.0014)
USD: 4.0341 RON (+0.0071)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

 700 gr carne de vaca
 o ceapa mare
3 morcovi mari
o telina mica
un ardei gras verde sau galben  si unul rosu
200 gr mazare
200 gr fasole verde sau galbena
4 cartofi mijlocii
o conserva rosii bucati in suc propriu
1-2 linguri bulion
un ardei iute
sare
sare de lamaie
leustean

Mod de preparare:


Se pune carnea spalata si taiata cuburi in apa rece, sa fie circa 5, 5 si 1/2 l apa. Se spumeaza continuu, pana ce nu se mai formeaza spuma. Dupa ce a dat in clocot, se mai fierbe cel putin 30 min. Intre timp taiem toate legumele. Se adauga mai intai morcovii, cartofii, telina,ceapa si ardeiul iute si gras, fasolea verde. Legumele fierb in circa 30 min.
Cu 15 de minute inainte de final, punem in oala si conserva de rosii , bulionul si mazarea. Dupa ce totul a fiert, se condimenteaza ciorbita cu sare, sare de lamaie sau bors, dupa gustul fiecaruia, se presara cu verdeata proaspat tocata si se stinge focul. Se acopera oala cu un capac circa 10 minute pentru a se intrepatrunde aromele, iar apoi se poate servi, simpla sau cu smantana.
Ciorba de vita pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa morcovi telina galben rosu mazare fasole verde galbena cartofi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1395 viz    0 com
2087 viz    0 com
1636 viz    0 com
1542 viz    0 com
4117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015888 (s)