News Flash:

Cum se face ciorba de peste

22 Octombrie 2013
6846 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Capete si cozi de peste
o ceapa
un morcov
un ardei
4 linguri bulion
o ceasca de orez
o cana zeama de varza (bors)
3 fire leustean

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert. Se adauga legumele taiate si orezul. Cand este aproape gata se pune si bulionul si pestele. Ultima data se adauga zeama de varza si se mai da in clocot un minut. Cand se da jos de pe foc se pune leusteanul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1674 viz    0 com
1270 viz    0 com
918 viz    0 com
1486 viz    0 com
1783 viz    0 com
2483 viz    0 com
1013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017453 (s)