News Flash:

Cum se face ciorba de perisoare

6 Aprilie 2017
5354 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru perisoare:
200-300 g carne tocata amestec porc si vita
orez
o ceapa mica
sare
piper
optional 1 ou

Pentru ciorba:
1 morcov
1 ceapa
1 pastarnac
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras verde
o mana orez
suc de rosii
rosii in bulion
bors
sare
leustean si patrunjel

Mod de preparare:

Intr-o oala se caleste ceapa, dupa care se adauga restul legumelor tocate marunt, lasandu-se sa se caleasca impreuna. Se adauga apa calduta si se lasa la fiert cca 20 minute.
Carnea tocata se amesteca cu sarea, piperul, orezul si ceapa tocata marunt se amesteca bine si se formeaza bilute mici. 

Citeste si Cand ai facut ultima data bors moldovenesc, ca la bunica acasa? UITE RETETA MAI JOS

Se adauga perisoarele in oala, si se mai lasa pe foc 20 min. Se adauga orezul, iar dupa alte 10 min, sucul de rosii. Aproape de final se adauga borsul, iar dupa cateva clocote se opreste focul si se adauga verdeata. Se poate consuma si cu smantana.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba perisoare perisoare peste retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013066 (s)