News Flash:

Cum se face ciorba de miel

30 Aprilie 2013
2439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 ml de ulei
1 ceapa
3 catei de usturoi
500 g de rasol de miel
500 ml de supa de vita
4 rosii
3 cartofi
2 morcovi
2 tulpini de praz
1 telina
500 ml de apa
250 g de mazare
sare
piper
coaja de lamaie rasa
30 g de menta si patrunjel

Mod de preparare:


Spala si curata bine legumele, apoi taie-le marunt sau cubulete. Incinge uleiul intr-o cratita mare si caleste putin ceapa, usturoiul cateva minute, apoi adauga si carnea de miel taiata cubulete si las-o sa se rumeneasca pana cand devine maronie.
Adauga peste ele supa de vita, rosiile si lasa-le sa fiarba 1 ora, pana cand carnea se fragezeste. Pune in ciorba si catofii, morcovul, prazul, telina si apa si mai las-o sa fiarba 20 de minute. La final, adauga mazare, coaja de lamaie, menta, patrunjelul, sare si piper dupa gust si mai las-o pe foc inca 5 minute.
Ciorba de miel cu menta se serveste calda, cu smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019890 (s)