News Flash:

Cum se face ciorba de miel

29 Aprilie 2016
3163 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 1 kg carne cu oase de miel (capatana, coada, gat)
½  ardei gras verde
½  ardei gras rosu
1 ceapa marisoara
1 radacina patrunjel
1 morcov
1 pastarnac
2 linguri orez
½ telina mica
suc de rosii
2 linguri bors magic
1 legatura leustean
sare
piper

Mod de preparare:

Carnea de miel am spalat-o bine, in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare. Am adunat bine spuma, iar cand aceasta nu s-a mai format am scos carnea si am strecurat zeama. Am pus din nou la foc impreuna cu legumele, lasand sa fiarba cca 30 minute. Am adugat orezul si am mai lasat cateva minute. Am pus si sucul de rosii, apoi borsul, iar la final am adaugat verdeata tocata marunt.

Ciorba de miel ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba miel miel pasti bors miel ciorba carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020200 (s)