News Flash:

Cum se face ciorba de linte

16 Aprilie 2019
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente (6 portii):

  • 400 g linte
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • otet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Se tin boabele de linte in apa rece, pret de 3 ore. Se limpezesc in apa rece si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se lasa la fiert. Se curata legumele si se taie dupa preferinta. Se incing 3 linguri de ulei in care se prajeste ceapa tocata marunt, pana devine aurie. Cand boabele de linte sunt aproape fierte li se adauga ceapa prajita si restul de legume. Se mai fierb 20 minute. Se pun sare si piper dupa gust si se acreste cu 2-3 linguri de otet.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba linte reteta linte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019764 (s)