News Flash:

Cum se face ciorba de legume

22 Februarie 2013
3136 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri orez
3 morcovi
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 cartofi
1/4 telina
1 ceapa mica
150 g fasole verde congelata
8-9 buchetele broccoli
2 galbenusuri
2 rosii
300 g smantana 15% grasime
patrunjel verde
putin ulei
sare

Mod de preparare:

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul si telina le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Apoi le calim in putin ulei, adaugam 3 litri de apa si lasam sa fiarba. Dupa 20 min. adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, orezul spalat, fasolea verde, ceapa curatata si tocata marunt, rosiile taiate feliute. Mai lasam sa fiarba la foc mic 15 minute si adaugam brocoli. Lasam inca 5 min si stingem focul. Galbenusurile le amestecam cu smantana, adaugam putin cate putin din supa fierbinte si amestecam. Rasturnam toata compozitia in oala si amestecam. Potrivim de sare si servim cu patrunjel verde deasupra.

Ciorba de legume recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez morcovi pastarnac radacina patrunjel cartofi telina ceapa mica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1593 viz    0 com
1438 viz    0 com
1422 viz    0 com
2151 viz    0 com
1849 viz    0 com
2223 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020038 (s)