News Flash:

Cum se face ciorba de cartofi

17 Aprilie 2013
21005 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5-6 cartofi
3 morcovi
1 radacina de patrunjel
1/2 telina
2 cepe
200 ml lapte
1 ou
250 ml bulion
leustean
patrunjel
tarhon
ulei
sare

Mod de preparare:

Zarzavatul (morcovii, patrunjelul, telina, ceapa) se curata si se taie cuburi mici, apoi se calesc in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga cartofii taiati cuburi mai mari. Se mai calesc 10min si se adauga 3l apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-au fiert se adauga bulionul, se  mai lasa 10 min si apoi se drege cu galbenusul de ou amestecat cu lapte sau smantana. Se toaca verdeata marunt si se adauga la ciorba. Albusul se bate putin si se adauga la ciorba.

Ciorba de cartofi recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2246 viz    0 com
1395 viz    0 com
4806 viz    0 com
1762 viz    0 com
1200 viz    0 com
2034 viz    0 com
1597 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014022 (s)